Orari i Poliambulancës

SPECIALITETI

MJEKET

DITA 

ORA

ANGIOLOGJIA

EDMOND KAPEDANI

Hene - Enjte

08.30-13.00

ALERGOLOGJIA

ALKERTA IBRANJI

Hene / Merkure/Premte/Shtune

15,00-19,00 dhe 09.00-12.00

MIRELA HITAJ

Marte / Enjte 

09,00-12,00  Java tek

16,00-19,00  Java çift

DERMATOLOGJIA

ERMIRA VASILI

Hene / Merkure

16,30-19,00

DRIADA HARJA

Marte / Enjte 

09,00-12,00  Java tek

16,00-19,00  Java çift

ARDIANA SINANI

  Premte

16,00-19,00

Shtune

10,00-12,00

BRIKENA BEZATI

Marte / Enjte 

16,00-19,00 

INFEKTOLOGJIA

RENATA SHKJEZI

Vetem me Prenotim

 

GJINEKOLOGJIA

ARJAN SHTYLLA

Hene / Merkure

17,00-19,00

VALENTINA MERSINI

 Premte / Shtune

16,00-19,00 / 09,00-12,00

DENIS GJIKA

Hene-Premte

10,00-14,00

Marte / Enjte 

10,00-18,00

ENDOKRINOLOGJIA

VALENTINA LILE

Marte / Enjte 

09,00-12,00  Java tek

16,00-19,00  Java çift

KIRURGJIA  PLASTIKE

GEZIM PEPI

Hene-Premte

09,00-12,00

KARDIOLOG.PEDIAT

NUMILA KUNESHKA

Marte / Enjte 

16,00-19,00

KARDIOLOGJIA

KORINA POPA

Hene - Shtune

09,00-13,00

EDUART SHOTA

Holter 

 

STOMATOLOGJIA

VESNA OSMANAGIQ

Hene - Premte

09,00-12,30 dhe16,00-19,00

INA XHAXHO

Hene - Premte

09,00-12,30 dhe16,00-19,00

NEUROLOGJIA

DIANA  NAÇO

Marte / Premte

09,00-12,00  Java çift

16,00-19,00  Java tek

ORTOPEDIA

FLAMUR VELLKU

Hene / Merkure

16,00-19,00

  Shtune

10,00-12,30

ONKOLOGJIA

IRENA GUSHO

Hene - Enjte

09,00-16,00

  Premte

09,00-16,00

  Shtune

09,00-12,30

ORL

TASIN DEMI

Hene/Merkure/Premte

10,00-12,00

Marte / Enjte 

16,00-19,00

RADIOLOGJIA / EKOGRAFIA

TAHIR HYSA

Hene - Enjte

15,00-19,00

LEONIDHA NDONI

Hene - Premte

08,00 - 15,00

ARDI BARDHI

Hene-Merkure

08,00 - 16,00

  Premte

08,00 - 19,00

  Shtune

08,00 - 13,00

REUMATOLOGJIA

ROVENA LIÇO

Merkure/Premte

16,00 - 19,00 

FATOS HOXHA

Hene / Enjte

 

09,00-12,00/16,00-19,00

PATOLOGJIA

ELIOT ÇULE

Hene - Premte

16,30-19,00

Shtune

09,30-13,00

VALDETE  JAHO

Hene - Premte

09,00-13,00

PEDIATRIA

VALDETE  JAHO

Hene - Premte

09,00-13,00

UROLOGJIA

GJERGJI KARAMITRI

Hene / Merkure

16,30-18,30

LABORATORI 

 

Hene -Shtune

08,00-10,00