Çfarë është Pap test-i?

Pap test-i eshte nje kontroll rutine e rendesishme per shendetin e gruas i cili ben te mundur kapjen heret ne kohe te kancerit te qafes se mitres,i cili sot trajtohet me sukses. Pap test-i, eshte emertuar keshtu per nder te Dr George Papanicolaou. Pap test-i është mledhja dhe vrojtimi mikroskopik i qelizave te marra nga qafa e mitres.